päätinki sit tänää palkita itteni kaupas ja ostaa ittelleni jotai tuotteita !
mukaan tarttu puhistuslappusia ja aine, ja äiti osti uuen ripsivärin koska oli muutenki velkaa .

1. Garnier PURIFYING PADS
2064897.jpg
= eli suomeks semmosii puhdistuslappuja . piti saada ostettuu jotai sellasta, mil saa nopeest vaik kasvoi pyyhkästyy jos on kiire. tuli sit tos äsken kokeiltua ja laput ei ollut ihan sitä mitä odotin. jo parin pyyhkäisyn jälkeen alkoi kauhea kirvely ja naama muuttu iha punaseks. saatto kyl johtuu siitäki jos painoin liikaa mut kylhä noit iha hyvi käyttää jos vaan malttaa _hennosti_ sivellä ! iha riittoisa tuote, peräti 54 lappusta /purkki.
semmoses kalliimmas oli vaa 24 =/

2. NIVEA VISAGE oxygen power
 2064905.jpg
tätä oon jo pitemmän aikaan halunnut ! puhdistusaineesta siis kyse. pelkkä pakkauskin on jo tosi houkutteleva. sisältää puhdasta happea ja pehmeitä puhdistavia helmiä ! kokeilin sitäkin jo, puhdistusvaiheessa tuote oli ihanan mietoa ja pehmeää, ei ainakaan kirvellyt. puhdistavat helmet sulivat ja tuote vaahdoittui vähän. ihanan geelimäistä ! käytön jälkeen iho oli energinen, hengittävä ja raikas. ihan hyvä perustuote, tätä pitää jatkossakin ostaa (=

3. MASTERPIECE ripsiväri
2064920.jpg

kaikki oli jo pitkän aikaa kehunu tota masterpiecen ripsarii, et ois parempi ku masterpiece max.
oon jo kuukauden sitkutellu miun vanhalla blueberry ripsarilla joka oli jo niin kuivaa et kesti ain kauheen kauva laittaa. pakkaus on ihana kultanen , yksinkertane mut tyylikäs ! en oo viel ethiny kokeilla, ku en jaksa lauantaina meikata ku en oo minnekkää menos. mut laitan sit tänne varmaan kuvan kun oon saanu kokeiltua (= kuvassa näkyy myös kynnet ku tein aikasemmi tänää ranskalaisen manikyyrin. MAVALA niminen tuote mis tuli 3 kynsilakkaa mukana. siin tais ollakki jo kaikki (= myöhemmin laitan lisää kuvia.